neljapäev, 24. november 2011

TTÜ Project: KICK-OFF 2011 avab maailmakuulsate ettevõtete edu tagamaid

Toimumiskoht: Tallinna Tehnikaülikoolis
Toimumisaeg: 07.12.2011

7. detsembril toimub Tallinna Tehnikaülikoolis projektijuhtimise alane konverents Project: KICK-OFF 2011, mis avab seniste uurimuste kaudu maailmakuulsate ettevõtete edu saladusi
Apple, Google, Facebook, Microsoft, Nokia on maailmatasemel ettevõtted, kelle projektijuhtimist, projektide portfellihaldust ning võimekusi lisaks Eesti tippettevõtetele seni tehtud uurimustööde ning kokkupuudete põhjal konverentsil tutvustatakse.
Oma kogemusi innovatsiooniteemadel on jagama tulnud ka Stanfordi ülikooli professor Keith Devlin.
Project: KICK-OFF 2011 korraldajate sõnul on konverentsi eesmärk tuua silmapaistvate ettevõtete kogemusi ja saavutusi tudengiteni, kuid ka alustavate ettevõtjateni, et Eestis hoogu koguvas ettevõtluses oleks tulevikus loota sama edukaid ning julgeid lahendusi.
Konverentsil toimub lisaks  projektijuhtimise teemaline paneeldiskusioon, kus osalevad Eestis tunnustatud projektide eestvedajad, kes üheskoos püüavad leida vastust küsimusele  „Kas eduka projekti saladus peitub pelgalt edukas projektijuhis“. Paneeli modereerib Kristjan Kolbre, JCI partnerlusdirektor 2011.
Kick-Off 2011 koostööpartneriteks on SA Carpe, JCI Eesti, Saku Õlletehas, Ajakirjade Kirjastus, Santa Maria AS, Ajakiri „Director“,  KH Energia Konsult AS, AS Bambona, Adnet Media OÜ

Täiendav informatsioon ja registreerumine
Facebookis või e-mail: kickoff@ttu.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar