neljapäev, 24. november 2011

Projektikoolitus noortele "Ideest esimeste tegudeni"

Erinevatel hinnangutel elab praegu Eestis rohkem kui 100 000 inimest,kellel on raskusi endale igapäevase toidu tagamisega, neist ligi 20 000 on lapsed. Üheksa Eesti Toidupanka annavad nädalas umbes 1000 vaesele perele tasuta toidupakke. Kõik selle tubli töö saame ainult teha seetõttu, et head inimesed ja head firmad annavad meile toitu ja igal nädalal umbes 100 vabatahtlikku aitavad koguda, kontrollida, pakkida ja laiali vedada neid pakke.
Praegu enne Jõule tahavad Eesti Toidupangad teha 1000 jõulukorvi kõige vaesematele peredele. Selle jaoks vajame me toitu ning selleks me korraldame 19. Ja 20.novembril toidukogumiskampaaniad Prisma peremarketites Tallinnas, Tartus ning Narvas. Poekülastajad saavad toitu annetada mõlemal päeval ajavahemikus 12.00–18.00. Kõikides kauplustes on väljas Toidupanga kaubakärud, kuhu annetatud toiduained kogutakse. Vabatahtlikud abilised ja vahetusvanemad jagavad infot ning aitavad toidu kokku koguda.Heategevuskampaania lõppedes toimetab Toidupank kõik kogutud toiduained edasi just neile peredele, kes seda abi kõige rohkem vajavad. Toidukogumine toimub järgmistes Prisma kauplustes:Kristiine Prisma, Sikupilli Prisma, Mustamäe Prisma, Lasnamäe Prisma, Rocca al Mare Prisma, Tartu Prisma ja Narva Prisma.     
10.-11. ja 17.-18. detsembril korraldame ka toidukogumiskampaania Rimi hyper- ja supermarketides.
Kas teie sooviksite ka osaleda jõulueelses heategevuses ja aidata meid 3 tundi vabatahtlikuna toidu kogumisel, et saaksime teha jõulukorvid vaestele peredele?
Võibolla te leiate 8 – 10 kolleegi või sõpra oma firmas või MTÜ-s kellest moodustada meeskond. Iga meeskond töötab 3 tundi jagades infolehti ja kogudes toitu.
Vabatahtlikud saavad ennast registreerida www.toidupank.ee
Kõik Eesti inimesed on oodatud toidukogumise päevadel osalema – seda saab teha nii toitu annetades kui ka ise vabatahtlikuna osaledes. Igaühe panus on oluline!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar