neljapäev, 24. november 2011

Koolitus "Noorsootöötaja roll laste ja noorte tõrjutuse ennetamisel"

Toimumiskoht: Põltsamaa Noorte-ja Elukestva õppe keskuse ruumides
Toimumisaeg: 14.12.2011 - 15.12.2011

Koolitusel arutleme selle üle, milline on noorsootöö ja noorsootöötaja roll laste ja noorte tõrjutuse ennetamisel. Avastame uusi võimalusi noorte tõrjutuse leevendamiseks ning tõrjutuse probleemidega tegelemiseks. Saame aimu tegevustest, mida teevad teised noortega tegelevad inimesed ning arutame üheskoos, kuidas vähendada noorte tõrjutust.

Koolitusel otsitakse vastuseid järgmistele küsimustele: 
·         Mis on noorte (sotsiaalne) tõrjutus ja milles see väljendub?
·         Miks on tegemist aktuaalse teemaga noorsootöö kontekstis?
·         Kuidas saab noorsootöötaja läbi noorsootöö aidata kaasa tõrjutuse ennetamisele?

Koolitus toob kokku erinevate arvamustega noorsootöötajad (grupi suurus kokku 25 inimest), et ühiselt arutleda kuidas vähendada üldiselt sotsiaalset tõrjutust ja ühiskonna kihistumist väärtustades ja tegeledes individuaalselt noorega.

Koolituse programm pakub noorsootöötajatele teadmisi/oskusi suhtlemaks tõrjutud noortega – kuidas noort aidata ja kuidas suurendada noorte kaasatust?

  Kui soovid õppida läbi kogemise ja arutelu, oma tööd noorte tõrjutuse vähendamise suunal efektiivsemaks muuta, oled väga oodatud osalema! 
Lisainfo ja kuidas osaleda?
Põhjalikum lisainfo koolituse ja koolitajate kohta on leitav SIIN. Koolitusel osalemiseks tuleb täita kandideerimisvorm hiljemalt 30.11.2011SIIN.

Osalejad valitakse täidetud kandideerimisvormide põhjal ning lõplik osalejate nimekiri teatatakse hiljemalt 05.12.2011 e-maili teel. Püüame kokku panna mitmekülgse grupi, kellel on huvitav ühiselt õppida ja eelistame osalejaid, kes on 100% ajast kohal.

Olete oodatud osalema!
SA ARCHIMEDES EUROOPA NOORED EESTI BÜROO
*Koolitus, toitlustus ja majutus on osalejatele tasuta ja on rahastatud Euroopa Sotsiaalfondi ning Eesti Vabariigi kaasrahastusel elluviidava programmi „Noorsootöö kvaliteedi arendamine“ ressurssidest. 
Transpordikulusid ei hüvitata!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar