esmaspäev, 20. september 2010

Antsla noored Võrumaa Noorte Partnerlusseminaril Rõuges

Noorsooühing Rõuge Noorteklubi korraldusel ning Võru Maavalitsuse ning Kohaliku Omaalgatuse Programmi toetusel toimus Rõuges 3.-5. septembril 2010 Võrumaa Noorte Partnerlusseminar, kuhu oli kutsutud osalema iga omavalitsuse noori ja noorte juhte, kokku ligikaudu 60 osavõtjat.
Virge, Annely, Elle ja Kertu

Antsla valda esindasid huvijuhid Liivia Rebane ja Elin Kroon, noorsootöötaja Kertu Reva, tüdrukud: Virge Part, Elle Koemets, Annely Veidik ning noormehed kutsekoolist Tauri Tuusis ja Alex Soosaar.Seminar viidi läbi Rõuge koolimajas ja erinevates noorte poolt armastatud tegevuspaikades Rõuge alevikus.
koostööprojektide turg

Seminari tegevustesse kuulusid: organistasioonide turg, meeskonnatöö koolitus, koostööprojektide turg, ekskursioon Mõniste Avatud Noortekeskusesse, motoklubisse Wildhogs ja Misso Tehnikaspordi Klubisse, sportlikud tegevused, pidu Rõuge Noortekeskuses, infotund internetiturundusest, liiklusohutusest ja õnnetuste vältimisest.
motoklubis Wildhogs
liiklusohutuse infotund

Samal ajal toimus ka Võrumaa õpilasomavalitsuste traditsiooniline ühislaager.
Seminaril saadi uusi teadmisi, õpiti üksteist paremini tundma, leiti uusi koostööideid, parandati noorsootöö alast infovahetust Võrumaal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar