laupäev, 7. aprill 2012

Tervisepäeval osalejaid igas vanuses

Kui Põhja-Eestis kattis maad lumi, siis Antslas oli ilm mõnusalt kevadine ja kuiv ning rahvusvahelist tervisepäeva üritust oli tähistama tulnud ligi 50 inimest. Nädalavahetuste toimetuste kõrvalt oli tervisekõndimisele tulnud osalejaid vanuses 8 kuud kuni 80 aastat. Keskpäeval oli linna platsile kogunenud rõõmsad nöod ning vallavanema ning noorsootöötaja avasõnade järel viis Janika Tõntsel läbi soojendusharjutused.
Marsuudil Antsla - Kraavi - Vana-Antsla -Antsla, mis oli ligikaudu kümme kilomeetrit pikk, kulges teekond turvaliselt ja tempokas rütmis. Jõudes Vana-Antsla tallimajja, kus tegutseb MTÜ Vana-Antsla Noored, pakuti vapratele kõndijatele iseküpsetatud leiba, teed ja mahla. Kogu kõndimisele kulus vaid paar tundi ja sai veeta ühe toreda laupäeva lõunapooliku.
Antsla noorteklubi tänab kõiki osalejaid ja marsuudil julgestanud vabatahtlikke Kaitseliidu Võrumaa Antsla Üksikkompaniist ja Tsooru V-klubist, soojendusharjutuste juhendajat Janika Tõntselit, terviseampsu valmistajaid Elin Krooni ja Agnes Sõmerit ning helitehnika eest hoolitsenud Janek Paeglist Antsla KSK-st. Olge terved!
Rohkem pilte: https://picasaweb.google.com/100087953520903739114/TervisepaevAprill72012 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar