esmaspäev, 9. aprill 2012

OSALE VÄLISÜRITUSTEL!

1. Rahvusvaheline õppevisiit noorsootöötajatele “Working with young job-seekers”

Toimumiskoht: Soome
Toimumisaeg: 29.05.2012 - 02.06.2012
Kandideerimistähtaeg: 9. aprill
Osalus: 32 EUR, mis tuleb tasuda SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroole juhul, kui osutute valituks. 

Õppevisiit annab osalejatele võimaluse näha, kuidas Soomes töötatakse noorte tööotsijatega, kuidas neid toetatakse ja jõustatakse. Visiidi käigus jagatakse häid praktikaid, kogemusi ja erinevaid meetodeid ning külastatakse mitmeid antud valdkonnas tegutsevaid organisatsioone. Osalejatel on võimalus leida uusi välispartnereid. Kandideerima on oodatud noorte tööotsijatega otseselt töötavad inimesed.



2. Partnerlusseminar „CMS Outdoors“

Toimumiskoht: Norra
Toimumisaeg: 04.06.2012 - 08.06.2012
Kandideerimistähtaeg: 17. aprill 2012
Osalus: 51 EUR, mis tuleb tasuda SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroole juhul, kui osutute valituks. 

Seminari eesmärgiks on leida rahvusvahelisi koostööpartnereid programmi Euroopa Noored noortevahetuste läbiviimiseks. Tutvustatakse programmi Euroopa Noored võimalusi ja erilist tähelepanu pööratakse just noortevahetustele, mis on keskendunud välitegevustele ja mitteformaalsele õppimisele õues ning looduses. Kandideerima on oodatud noortega igapäevaselt töötavad inimesed.



3. Koolitus „Loovus ja innovatsioon programmis Euroopa Noored“

Toimumiskoht: Hispaania
Toimumisaeg: 04.06.2012 - 10.06.2012
Kandideerimistähtaeg: 18. aprill 2012
Osalus: €51

Koolituse eesmärkideks on tõsta rahvusvaheliste noorteprojektide kvaliteeti ja toetada osalejaid uuenduslike ideede arendamisel. Koolituse käigus analüüsitakse projekti erinevaid etappe, arendatakse uusi meetodeid osapoolte kaasamiseks ning vaadatakse, kuidas suurendada projekti mõju. Kandideerima on oodatud noortevaldkonnas tegutsevad inimesed, kes soovivad arendada loovat mõtlemist ning kel on kindel plaan viia läbi projekti programmi Euroopa Noored raames. 



4. Euroopa Komisjoni konkursikutse: koostöö teiste maailma riikidega

Taotluste esitamise tähtaeg: 15.05.2012

Euroopa Komisjon kuulutas välja konkursi koostööks teiste maailma riikidega (alaprogramm 3.2) eesmärgiga toetada projekte, millega edendatakse noortevaldkonna koostööd Euroopa Noored programmiriikide ja teiste maailma riikide vahel. Konkursi prioriteetseks teemaks on kultuuridevaheline dialoog Euroopa Liidu ja Hiina noorte vahel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar