teisipäev, 4. oktoober 2011

Noortekonverents Lahe Koolipäev kutsub osalema!

Erilisus. Ainulaadsus. Omapärasus. Kas tunned end ära? Normaalne versus loomulik ja tõeline. Kumb oled Sina? Unistused. Kire järgimine. Enda rada mööda sammumine. Kas oled piisavalt pöörane, et kujundada ise enda elu, just selliseks, et see Sind kõige õnnelikumaks teeks?
Kui oled kas või kord end leidnud nende küsimuste üle mõtisklemas, siis oled just Sina üks neist noortest, keda kutsume osalema ühel enneolematul sündmusel. Ainult ühe korra ühel koolipäeval 3. novembril Pärnu Kontserdimajas - Noortekonverents Lahe Koolipäev. Konverentsile tulevaid noori ühendab üks - julgus järgida enda rada. Julgus olla parajalt pöörane, et püüelda oma enda õnnelikkuse poole. Ning muidugi soov saada osaks aasta lahedaimast koolipäevast.
Noortekonverentsil otsime seekord vastust küsimusele “Kas olen küllalt pöörane?” Taaskord on Sul võimalus tutvuda üle Eesti kokku tulnud rohkem kui poole tuhande õpilasega ning panna kõrva taha mõtteid ja ideid Eesti tipptegijatelt, kes kõik 3. novembril Pärnu Kontserdimaja lavale astuvad.
Pane tähele, kõiki neid huvitavaid inimesi kohata ja konverentsimõnusid nautida saad Sa vaid 29 euro eest (+km). Kusjuures hind sisaldab transporti, maitsvat lõunasööki, värskendavaid kohvipause, konverentsi materjale jpm. Kuna saladus konverentsi toimumisest levib kulutule kiirusel, tuleb registreerimisega rutata. Kohtade arv on piiratud!
Kes meile tänavu esinevad?
Varasemalt Laheda Koolipäeva konverentsil käinud teavad, et üles astuvad põnevamatest põnevamad esinejad, kelle jutus peituvad mõtted ja sõnumid on nii suure positiivse jõuga, et üheskoos võivad nad teha maailma märgatavamalt ilusamaks ja paremaks kohaks. Tänavu keerame veelgi vinti juurde ja üllatame ka ennast. Noortekonverentsil Lahe Koolipäev 2011 üles astuvate esinejate kompott on tõeline segu erinevate valdkondade spetsialistidest, kes kõik tunnetavad maailma ainulaadsetel ja huvitavatel, kohati pöörastel viisidel.
Lõngakera paneb veerema Raul Rebane, kes on spordivaldkonnaga kokku puutunud väga mitmetel põnevatel positsioonidel - olnud ise spordimees, spordireporter ja nüüd ka spordifilosoof. Ago Anderson on olnud pahuksis nii endaga kui teistega, aga võta näpust - vastupidiselt kõikidele eeldustele on Ago teinud märkimisväärset karjääri näitlejana ja valiti tänavu koguni parimaks meesnäitlejaks. Agole sekundeerib tema hea kolleeg Sepo Seeman, kellega üheskoos arutatakse maailma asjade üle ja mõtestatakse lahti pöörasuse roll õnnelik olemisel. Meie võib-olla ehk kõige vähem tuntud esineja, Mart Noorma, on mees, kes on sõna otseses mõttes tegelemas millegi pöörasega - Eesti esimese satelliidi saatmisega kosmosse. Samuti kuuleme mõtteid loodusmehelt Aleksei Turovskilt, kes teab arvatavasti rohkem sipelgate kohta kui enamus meist iseenda kohta. Mida on meil loomadelt, lindudelt, putukatelt ja meid ümbritsevalt looduselt õppida? Noor ja särtsakas laulja, Laura Põldvere jagab mõtteid elust ja olust nii Eestis kui välismaal. Tänavusele noortekonverentsile paneb punkti ajaloolane David Vseviov. Üheskoos Davidiga vaatame minevikku, elame olevikus ning otsime tulevikku!
Kogu päeva juhib taaskord meie hea sõber Märt Treier
Transpordi eest hoolitsema meie.
Pärnusse kohale saamise pärast pole Sul vaja muretseda, sest 3 novembri hommikul stardivad Eesti erinevatest nurkadest konverentsile bussid, mis korjavad kõik soovijad peale. Püüdleme selle poole, et bussid liiguksid läbi võimalikult paljude kohtade, nii suuremate kui väiksemate. Täpsem info Lahedale Koolipäevale toovate ja tagasi koju viivate busside aegade kohta tuleb oktoobri keskel meie koduleheküljele veebiaadressil www.noortekonverents.ee. Hoia pilk peal!

Kui nüüd oled jõudnud otsusele, et Sa kindlasti konverentsile tulla tahad, jagame Sulle nippe, kuidas seda kõige nutikam teha oleks:
A: Otsi üles oma kooli direktor või huvijuht. Me räägime iga päev direktorite ja huvijuhtidega, kuid on ka neid, kes ilma noorte poolse initsiatiivita pileteid ei osta. Nii et mine ja proovi!
B: Kui see läbi ei läinud, siis tasub proovida ka kohalikust valla- või linnavalitsusest. Ka nemad suhtuvad väga positiivselt noorte enda algatusse. Ja mis peamine, nad ei hammusta:)
C: Kui plaan A ja B ei toimi, räägi oma vanematega nii kaua, kuni nad on nõus Sulle noortekonverentsi pääsme ostma. Pilet on ju sel aastal vaid 29 eurot (hinnale lisandub käibemaks), aga konverents veelgi õpetlikum ja suurejoonelisem kui möödunud aastatel.
D: Kui oled siiamaani ikka veel pääsmeta, siis on veel paar võimalust. Korraldame konkursi „Hea eeskuju”, kuhu ootame osalema kõiki noori, kes on millegi heaga hakkama saanud. Esita sõpru-tuttavaid, õdesid-vendi kandidaadiks meie kodulehel www.noortekonverents.ee ja kui loosiõnn Sulle naeratab, siis on Sul võimalus võita tasuta pääse noortekonverentsile. Lisaks, kui liitud Facebookis meie lehega Noortekonverents Lahe Koolipäev, on Sul võimalus võita nii endale kui oma parimale sõbrale priipääse meeldejäävale konverentsile.
E: Viimane võimalus on vast kõige ekstreemsem. Kui muud üle ei jää, tuleb kasutusele võtta oma säästetud raha. Seda muidugi eeldusel, et oled säästmisega enne tegelenud:)
Järgmiseks registreeri end noortekonverentsi kodulehel www.noortekonverents.ee

Kohtumiseni Lahedal Koolipäeval!
Noortekonverents Lahe Koolipäev 2011 meeskond

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar