esmaspäev, 29. august 2011

OSALE VÄLISÜRITUSTEL!

1. KIIRE: Osale kursusel “Migrations: enriching societies! - Training for youth leaders on inclusion techniques” Hollandis!

Toimumisaeg: 11.09.2011 - 17.09.2011
Toimumiskoht: Groningen, Holland
Kandideerimistähtaeg: kohe!
Osalus: €50, transpordist tasutakse 70%, maksimaalselt €350.

Viimsi Noortevolikogu otsib kiirelt kaht saadikut Hollandisse lõimumise ja kaasamise teemalisse laagrisse!


 
2. Osale rahvusvahelisel koolitusel GET in NET Lätis

Toimumisaeg: 8.-13. november 2011
Toimumiskoht: Sigulda, Läti
Kandideerimistähtaeg: 15. september 2011
Osalus: 32 EUR, mis tuleb tasuda Euroopa Noored Eesti büroole juhul, kui osutute valituks. Toitlustuse, majutuse ja koolitusega kaasnevad kulutused katab Läti rahvuslik agentuur. Rahvusvahelised reisikulud (sh reisikindlustus) kannab Sihtasutus Archimedes, Euroopa Noored Eesti büroo.

Koolitus võimaldab leida partnereid programmi Euroopa Noored raames rahvusvahelise noortealgatuse läbiviimiseks ja parandada projektijuhtimise oskusi. Koolitusele on oodatud kandideerima noored, kellel on kohaliku projekti läbiviimise kogemus ning soovivad ellu viia rahvusvahelist noortealgatust. Koolituse töökeel on inglise keel.

Lisainfo ja kandideerimistingimused: http://www.enl.ee/et/valissuhted/konkursid&nID=401


3. Osale messil Tool Fair 2011!

Toimumisaeg: 16.-20. november 2011
Toimumiskoht: Tallinn
Kandideerimistähtaeg: (Eesti osalejatele) 31. august 2011
Osalus: konkursi tulemusena valitud osalejatele kaetakse korraldajate poolt üritusel osalemisega seotud kulud (majutus, toitlustus, programmis osalemine). Eesti osalejatelt endilt või nende tööandjalt / saatvalt organisatsioonilt eeldatakse osavõtumaksu tasumist (20 eurot) Euroopa Noored Eesti büroole ning transpordikulude katmist ürituse toimumiskohta ja tagasi.

Tool Fair on programmi Euroopa Noored iga-aastane rahvusvaheline suursündmus, kus jagatakse teavet ja kogemusi uutest meetoditest-õppematerjalidest töös noortega ja koolitusvaldkonnas laiemalt üle terve Euroopa. Sel aastal keskendub Tool Fair kultuurile. Kandideerima on oodatud noorsootöötajad, noortejuhid, projektide ja koolituste korraldajad, koolitajad jt noortevaldkonna partnerid. Töökeeleks on inglise keel.

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://euroopa.noored.ee/node/4702


4. Osale noortevahetusel "Water Bubbles of Europe" Türgis!

Toimumisaeg: 8.-15. september 2011
Toimumiskoht: Antalya, Türgi
Kandideerimistähteg: esimesel võimalusel
Osalus: €99, sisaldab ettevalmistavat koolitust, kindlustust, toitlustust ja majutust. Transpordist makstakse tagasi 70%.

08. – 15. septembril 2011 toimub Antalya lähedal linnas nimega Kumluca rahvusvaheline noortevahetus pealkirjaga ‘Water Bubbles of Europe’. Projektis kasutatakse mitteformaalseid õppemeetodeid rahvusvahelises seltskonnas ning seega õpitakse tundma osalevate maade kultuure. Osalema ootame noori vanuses 18 – 25 eluaastat (Eestist kokku 5).

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://www.continuousaction.ee/?mid=20


5. Osale noortevahetusel "All Together for Disabled People" Türgis!

Toimumisaeg: 20.-27. september 2011
Toimumiskoht: Zonguldak, Türgi
Kandideerimistähtaeg: esimesel võimalusel
Osalus: €99, sisaldab ettevalmistavat koolitust, kindlustust, toitlustust ja majutust. Transpordist makstakse tagasi 70%.

20. – 27. septembril 2011 toimub üle 600 000 elanikuga Türgi linnas nimega Zonguldak (Istanbuli lähedal) rahvusvaheline noortevahetus pealkirjaga ‘All Together for Disabled People’. Projektiga pööratakse tähelepanu meiega igapäevaselt koos elavatele vähemate võimalustega isikutele ning vabatahtlikule tööle (aasta 2011 on Euroopa Komisjon kuulutanud vabatahtlikkuse aastaks).

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://www.continuousaction.ee/?mid=20


HUVITAVAT:

RAHASTAMINE: Euroopa Komisjoni konkursikutse: noorsootöötajate liikuvuse ja töötute noorte noorsootöö kaudu toetamise tõhustamine

Euroopa Komisjon kuulutas programmi Euroopa Noored raames välja projektikonkursi, mille eesmärk on toetada noortega töötavate inimeste liikuvust ja vahetusi, et edendada uute oskuste ja pädevuste omandamist, mis võimaldaks neil end noorsootöö valdkonna töötajatena täiustada. Taotlustähtaeg 1. september. 



COMMIT: Noored arengute keskmesse! 

Rahvusvahelise noortepäeva eel on rühmitus nimega International Year of Youth Strategy Partners alustanud kampaaniat COMMIT: Put Youth at the Heart of Development! Nüüd ootavad ja loodavad nad, et noored üle kogu maailma leiavad neid facebookist ning allkirjastavad nende palvekirja noortele üle maailma, et nad liituks mõne noorteorganisatsiooniga.



Aita Läti noortel noortevahetusi korraldada!

Grupp aktiivseid Läti noori üritavad parandada Malpilsi piirkonna noorte elu, viies seal läbi võimalikult palju ja erinevaid noortevahetusi. 

Kui Sina ja Sinu ühendus soovite neid aidata, siis leiad rohkem infot siit: http://www.enl.ee/et/valissuhted/konkursid&nID=378


Noortevahetused sügisel Türgis

Türgi üliõpilased otsivad partnereid 2011 oktoobris planeeritavatele noortevahetustele.

Noortevahetuste kirjeldused ja kontaktid leiate lingitud failidest. Huvi korral võtke ühendust otse Türgi grupiga!


--
Karl Hallik
Eesti Noorteühenduste Liit/Estonian National Youth Council
Avalike suhete spetsialist / Public Relations Officer
GSM: +372 55 517 824
E-mail: karl@enl.ee
Tel: +372 661 6487
Fax: +372 6306 578
Estonia pst 5a
10143 Tallinn
www.enl.ee 
www.varivalimised.ee
www.noortepaev.com
www.noortekogud.ee
http://osale.enl.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar