neljapäev, 18. august 2011

OSALE VÄLISÜRITUSTEL!

1. Osale EL-Kanada noorteosaluse teemalisel ümarlaual Helsingis!

Toimumisaeg: 2.-4. oktoober 2011
Toimumiskoht: Helsingi, Soome
Kandideerimistähtaeg: 23. august 2011
Osalus: Majutus, toitlustus ja riikidevaheline reis kaetakse programmi poolt. Ühistranspordi kasutamine Helsingis on osaleja enda katta.
EL-Kanada noorteosaluse teemaline ümarlaud kutsutakse kokku EU-Kanada koostööprogrammi alusel kõrghariduse, koolituste ja noorsoo teemadel. Ümarlaua eesmärk on EL ja Kanada kogemuste vahetamine noortepoliitika osas ning vastastikku töö edendamise abistamine. Noorte osalust analüüsitakse iga nurga alt, sh EL, liikmesriigid, üleriigiline, kohalik (nii EL kui Kanada mõistes), lisaks noorteorganisatsioonid, noorsootöötajad, noorteuurijad ja noored inimesed ise. Ümarlaua lõpuks töötatakse välja konkreetsed tegevused ja soovitused noorte osaluse alal mõlemal pool Atlandi ookeani.



2. Osale Euroopa Vabatahtliku teenistuse projektis Türgis!

Toimumisaeg: 9. september - 9. oktoober 2011
Toimumiskoht: Eskisehir, Türgi
Kandideerimistähtaeg: esimesel võimalusel (1 vaba koht!)
Osalus: Kõik kulutused, v.a. transpordi projekti toimumispaika ja tagasi 10% ulatuses katab Euroopa Komisjoni mitteformaalne haridusprogramm Euroopa Noored.

Continuous Action kutsub sind kandideerima grupi - Euroopa Vabatahtliku teenistuse (EVT) projekti Eskisehir’is, Türgis perioodil 09.09.2011 – 09.10.2011. 

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://www.continuousaction.ee/?module=news&id=118


3. Osale messil Tool Fair 2011!

Toimumisaeg: 16.-20. november 2011
Toimumiskoht: Tallinn
Kandideerimistähtaeg: (Eesti osalejatele) 31. august 2011
Osalus: konkursi tulemusena valitud osalejatele kaetakse korraldajate poolt üritusel osalemisega seotud kulud (majutus, toitlustus, programmis osalemine). Eesti osalejatelt endilt või nende tööandjalt / saatvalt organisatsioonilt eeldatakse osavõtumaksu tasumist (20 eurot) Euroopa Noored Eesti büroole ning transpordikulude katmist ürituse toimumiskohta ja tagasi.

Tool Fair on programmi Euroopa Noored iga-aastane rahvusvaheline suursündmus, kus jagatakse teavet ja kogemusi uutest meetoditest-õppematerjalidest töös noortega ja koolitusvaldkonnas laiemalt üle terve Euroopa. Sel aastal keskendub Tool Fair kultuurile. Kandideerima on oodatud noorsootöötajad, noortejuhid, projektide ja koolituste korraldajad, koolitajad jt noortevaldkonna partnerid. Töökeeleks on inglise keel.

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://euroopa.noored.ee/node/4702


4. Osale noortevahetusel "Water Bubbles of Europe" Türgis!

Toimumisaeg: 8.-15. september 2011
Toimumiskoht: Antalya, Türgi
Kandideerimistähteg: esimesel võimalusel
Osalus: €99, sisaldab ettevalmistavat koolitust, kindlustust, toitlustust ja majutust. Transpordist makstakse tagasi 70%.

08. – 15. septembril 2011 toimub Antalya lähedal linnas nimega Kumluca rahvusvaheline noortevahetus pealkirjaga ‘Water Bubbles of Europe’. Projektis kasutatakse mitteformaalseid õppemeetodeid rahvusvahelises seltskonnas ning seega õpitakse tundma osalevate maade kultuure. Osalema ootame noori vanuses 18 – 25 eluaastat (Eestist kokku 5).

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://www.continuousaction.ee/?mid=20


5. Osale noortevahetusel "All Together for Disabled People" Türgis!

Toimumisaeg: 20.-27. september 2011
Toimumiskoht: Zonguldak, Türgi
Kandideerimistähtaeg: esimesel võimalusel
Osalus: €99, sisaldab ettevalmistavat koolitust, kindlustust, toitlustust ja majutust. Transpordist makstakse tagasi 70%.

20. – 27. septembril 2011 toimub üle 600 000 elanikuga Türgi linnas nimega Zonguldak (Istanbuli lähedal) rahvusvaheline noortevahetus pealkirjaga ‘All Together for Disabled People’. Projektiga pööratakse tähelepanu meiega igapäevaselt koos elavatele vähemate võimalustega isikutele ning vabatahtlikule tööle (aasta 2011 on Euroopa Komisjon kuulutanud vabatahtlikkuse aastaks).

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://www.continuousaction.ee/?mid=20


6. Osale rahvusvahelisel koolitusel Quest for Quality Tallinnas!

Toimumisaeg: 15.-20. oktoober 2011
Toimumiskoht: Tallinn, Eesti
Kandideerimistähtaeg: 25. august
Osalus: €20. Toitlustuse, majutuse ja koolitusega seotud kulud katavad Eesti, Ungari, Prantsusmaa ja Saksamaa programmi Euroopa Noored rahvuslikud bürood.

Koolituse eesmärgiks on tõsta programmi Euroopa Noored raames ellu viidavate koolitustegevuste ja võrgustikuprojektide kvaliteeti. Koolitusele on oodatud kandideerima projektijuhid, noorteliidrid, koolitajad ja noorsootöötajad, kes on ellu viinud vähemalt ühe koolitustegevuse ja võrgustikuprojekti programmi Euroopa Noored toel. Koolituse töökeel on inglise keel. 

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://euroopa.noored.ee/node/4850


7. Osale koolitusel ATOQ Prantsusmaal!

Toimumisaeg: 27. september - 2. oktoober 2011 
Toimumiskoht: Saint Etienne, Prantsusmaa
Kandideerimistähtaeg: 19. august 2011
Osalus: €51, mis tuleb tasuda Euroopa Noored Eesti büroole juhul kui osutute valituks. Seminaril osalemisega seotud muud kulud katavad Programm Euroopa Noored Prantsusmaa ja Norra riiklikud bürood. 

Koolituse eesmärgiks on tõsta programmi Euroopa Noored raames ellu viidavate koolitustegevuste ja võrgustikuprojektide kvaliteeti. Koolitusele on oodatud kandideerima projektijuhid, noorteliidrid, koolitajad ja noorsootöötajad, kes on ellu viinud vähemalt ühe koolitustegevuse ja võrgustikuprojekti programmi Euroopa Noored toel. Koolituse töökeel on inglise keel. 

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://euroopa.noored.ee/node/4850


8. Osale projektis "Lemon" Sitsiilias!

Toimumisaeg: 10.-19. september
Toimumiskoht: Sitsiilia, Itaalia
Kandideerimistähtaeg: 20. august
Osalus: €65. Transpordikulud kaetakse 90% ulatuses, niiet osalejal jääb enda kanda vaid 10% transpordikuludest. Liidri eelkohtumine kaetakse 100%.

Rõõm on teatada, et järjekordne projekt "Lemon" on saanud rahastust ning Euro<26 annab 5le inimesele harukordse võimaluse põrutada 9ks päevaks otse Sitsiilia päikese alla sidruniistandusse.

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://www.enl.ee/et/valissuhted/konkursid&nID=390


HUVITAVAT:

RAHASTAMINE: Euroopa Komisjoni konkursikutse: noorsootöötajate liikuvuse ja töötute noorte noorsootöö kaudu toetamise tõhustamine

Euroopa Komisjon kuulutas programmi Euroopa Noored raames välja projektikonkursi, mille eesmärk on toetada noortega töötavate inimeste liikuvust ja vahetusi, et edendada uute oskuste ja pädevuste omandamist, mis võimaldaks neil end noorsootöö valdkonna töötajatena täiustada. Taotlustähtaeg 1. september. 



COMMIT: Noored arengute keskmesse! 

Rahvusvahelise noortepäeva eel on rühmitus nimega International Year of Youth Strategy Partners alustanud kampaaniat COMMIT: Put Youth at the Heart of Development! Nüüd ootavad ja loodavad nad, et noored üle kogu maailma leiavad neid facebookist ning allkirjastavad nende palvekirja noortele üle maailma, et nad liituks mõne noorteorganisatsiooniga.



Aita Läti noortel noortevahetusi korraldada!

Grupp aktiivseid Läti noori üritavad parandada Malpilsi piirkonna noorte elu, viies seal läbi võimalikult palju ja erinevaid noortevahetusi. 

Kui Sina ja Sinu ühendus soovite neid aidata, siis leiad rohkem infot siit: http://www.enl.ee/et/valissuhted/konkursid&nID=378


Noortevahetused sügisel Türgis

Türgi üliõpilased otsivad partnereid 2011 oktoobris planeeritavatele noortevahetustele.

Noortevahetuste kirjeldused ja kontaktid leiate lingitud failidest. Huvi korral võtke ühendust otse Türgi grupiga!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar