teisipäev, 6. november 2012

OSALE VÄLISÜRITUSEL!

1. Koolitustegevuse ja võrgustike projektide arendamise koolitus

Toimumiskoht: Saksamaa
Toimumisaeg: 02.02.2013 - 08.02.2013
Kandideerimistähtaeg: 18.november 2012
Osalus: 51 EUR, mis tuleb tasuda SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroole juhul, kui osutute valituks. Toitlustuse, majutuse ja koolitusega kaasnevad kulud katab Saksamaa Programmi Euroopa Noored büroo. Rahvusvahelised reisikulud kannab SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo. 

SA Archimedes Euroopa Noored Eesti bürool on hea meel kuulutada välja konkurss osalejate leidmiseks 2.-8. veebruar 2013 Saksamaal toimuvale rahvusvahelisele koolitusele TicTac Multilateral Training Course to Support Quality in Action 4.3. Koolituse eesmärgiks on Euroopa Noored alaprogrammide 4.3 ja 3.1 (koolitustegevus ja võrgustikud) projektide arendamine ja kvaliteedi tõstmine.



2. Euroopa vabatahtliku teenistuse rahvusvaheline koolitus SOHO

Toimumiskoht: Itaalia
Toimumisaeg: 06.02.2013 - 10.02.2013
Kandideerimistähtaeg: 18.november 2012
Osalus: 51 eurot mis tuleb tasuda SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroole juhul, kui osutute valituks. Toitlustuse, majutuse ja koolitusega kaasnevad kulutused katab Itaalia rahvuslik agentuur. Rahvusvahelised reisikulud (sh reisikindlustus) kannab Sihtasutus Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo.

SA Archimedes Euroopa Noored Eesti bürool on taas rõõm kuulutada välja konkurss osalejate leidmiseks järjekordsele Euroopa vabatahtliku teenistuse (EVT) vastuvõtvatele ja saatvatele organisatsioonidele suunatud koolitusele SOHO, mis toimub seekord 6.-10. veebruaril 2013 Itaalias.

Koolituse eesmärgiks on tõsta EVT kvaliteeti, arendades nende inimeste pädevusi, kes on otseselt seotud vabatahtlike toetamisega. 



3. Ülipopulaarne programmi Euroopa Noored tutvustav koolitus "Appetiser"

Toimumiskoht: Läti
Toimumisaeg: 02.02.2013 - 06.02.2013
Kandideerimistähtaeg: 18. november
Osalus: 32 EUR, mis tuleb tasuda SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroole juhul, kui osutute valituks. Toitlustuse, majutuse ja koolitusega kaasnevad kulud katab programmi Euroopa Noored Läti agentuur. Rahvusvahelised reisikulud kannab SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo.

SA Archimedes Euroopa Noored Eesti bürool on hea meel välja kuulutada konkurss osalejate leidmiseks rahvusvahelisele koolitusele "Appetiser", mis annab esimese kogemuse rahvusvahelistest noorteprojektidest, teadmisi programmi Euroopa Noored kohta ja inspiratsiooni alustamaks rahvusvahelist koostööd.



4. Rahvusvaheline koolitus algajatele noortevahetuse projekti kirjutajatele - ”BiTriMulti”

Toimumiskoht: Island või Saksamaa
Toimumisaeg: 11.02.2013 - 09.03.2013
Kandideerimistähtaeg: 25. november
Osalus: 51 EUR, mis tuleb tasuda SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroole juhul, kui osutute valituks. Rahvusvahelised reisi- ja kindlustuskulud kannab SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo. Toitlustuse, majutuse ja koolitusega kaasnevad kulud katab vastavalt Euroopa Noored Islandi või Saksamaa büroo.

Oled mõelnud teha noortevahetust, aga ei tea, kust alustada? Mida teha esimeseks? Kuidas leida teemat? Kust leida partnereid ja kuidas nendega suhelda? Kuidas täita taotlusvormi? Kui need küsimused on Sulle tuttavad, on rahvusvaheline noortevahetuse projekti juhtimise koolitus ”BiTriMulti”ehk BTM just Sinule mõeldud!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar