neljapäev, 6. september 2012

Kas grafiti, fotograafia, vitraaz, EL? Põnevad võimalused Eestist väljas!

Euroopa Noortekaardil on hea meel saata noored või noortemeelsed suve pikendama Eestist väljaspoole ja osa saama põnevatest ja unustamatutest kogemustest kas siis näiteks Türgis, Kreekas või Rumeenias. Ära head võimalust maha maga!



Juba nädala pärast algab põnev rahvusvaheline projekt Vahemereäärses Türgis, täpsemalt Tarsuses/ Mersinis, millest on oodatud osa võtma ka noored Eestist, kuna vabanes kaks kohta. Ka soled varem grafitiga tegelenud? Igatahes on sul see võimalus olemas, kuna 32 osavõtjat Bulgaariast, Hispaaniast, Leedust, Rumeeniast, Türgist ja Eestist just sellega tegelevadki. Lähemalt veebilingilt http://noorteportaal.ee/est/noortevahetus-tyrgis-11-18-september/  Ja pealegi on tegemist supersoodsa võimalusega!


24-28 september 2012 korraldab Türgi organisatsioon põneva rahvusvahelise fotograafiateemalise seminari Kayseris, Kesk-Türgis, millest saavad osa võtta ka neli isikut Eestist. Õpi mitteformaalses keskkonnas, käi Cappadocia tuuril ning arenda uusi mobiilsusprojekte teiste noortega üle kogu Euroopa. Lähemalt http://noorteportaal.ee/est/seminar-tyrgis-24-28-september/ Veel on üks vaba koht!


Oktoobri keskpaigas toimub rahvusvaheline noorteprojekt, mis keskendub teemadele ´Euroopa teadlikkus´ ning ´kodakondsus´. Ettevõtmisest võtavad osa noored Leedust, Rumeeniast, Türgist, Itaalist ja ka Eestist. Igaks maast 5 noort, sh grupijuht. Saa kogemuse võrra rikkamaks, uuri lähemalt http://noorteportaal.ee/est/noortevahetus-tyrgis-10-17-oktoober/


Trooja hobuse asupaiga lähedal toimub oktoobri keskpaigas, samuti Türgis teine põnev ettevõtmine, mis kaasab noored üle kogu Euroopa. Rahvusvahelise projekti teemamärksõnadeks on ´EL-i ajalugu´, ´EL-i väärtused´, ´EL-i institutsioonid´ ning ´Euroopa kodakondsus´. Seda kõike loomulikult läbi mitteformaalse õppimise, rahvuskultuuriõhtute ning ajalooliste visiitide ümbruskonnas. Lähemalt http://noorteportaal.ee/est/noortevahetus-tyrgis-14---22-oktoober/  Veel on kaks vaba kohta!

Täpsema info kõikide pakkumiste kohta leiad www.noorteportaal.ee - Noortekaart – Kultuurikogemus Euroopas

Kõik Klassikalise Euroopa Noortekaardi omanikud saavad osavõtutasust soodustust 10%. Kui sul ei ole veel kaarti, saad selle endale teha aadressilt www.noorteportaal.ee

Sinu Euroopa Noortekaart
Leia meid ka Facebookist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar