teisipäev, 31. jaanuar 2012

Rattaga Euroopasse

Edastan infot:
Mina olen Rahel Tammiste, Võrumaalt, Meremäe vallast. Õpin Vastseliina vallas Vastseliina Gümnaasiumis 10. Klassis. Olen Meremäe Noortekeskuse liige.
Teile kirjutan, et tutvustada oma projekti, paluda teie poolset tagasisidet, arvamust, ja soovin teada, kas teie noortekeskusest/klubist on ka huvilisi ühinema meiega.
Mul on huvi jalgratta sõidu vastu. Osalen Eesti Energia ettevõtlusprogrammis Entrum, mis on mõeldud ettevõtlikele ja aktiivsetele gümnaasiumi lastele. Seal lõid õpilased 4-6 liikmelised grupid ja tegelevad nüüd oma projektiga. Mina teen projekti nimega  „Rattaga Euroopasse!” koos veel kolme gümnaasiumi õpilasega, kes on pärit Jõgevamaalt. Meie projektil on kindlasti tulevikku, sest Entrum andis meile professionaalsed juhendajad, kes aitavad meid projekti arendamisel. Pealegi  oleme me jõudnud ise teha palju. Meil on olemas vabatahtlikud teejuhid ja vastutajad, kel olemas kas vastavad load. Esimese reisi marsruut on välja mõeldud.
Uurime jalgrattalaenutus võimalusi, et võimalikult palju huvilisi saaks ühineda.
Teistest taolistest klubidest, korraldajatest erineme me seetõttu, et me ei otsi ainult edasijõudnuid sportlasi. Me kutsume kõiki noori.
Idee on sportlik hobi jalgrattaga reisimine. Mõtleme keskkonna peale.  Ka uurime loodust . Jalgratastel sõites on kindlasti rohkem võimalusi  avastada loodust, kui autot või lennukit kasutades.
Entrum andis meile tähtaja (31. Märts), mis ajaks peab meil olema tehtud esimene reis. Seoses ettearvamatu märtsikuu ilmaga pidime leidma jalgrattamatkale alternatiivi. Esimeseks reisiks saab paadimatk Jõgevamaal Pedja jõel. See plaanitakse teha kahe päevane.  Öösel ollakse telkides, mida laenutab meile Kaitseliit. Samuti saame muud varustust. Arvame, et kuupäevadeks sobiksid 17. ja 18. märts.
Esimesed rattareisid toimuvad Mandri-Eestil. Kui on olemas juba kogemus, siis rändame välismaale. Lõuna poole Euroopasse minemiseks kasutame ronge ja sihtriigis jällegi jalgratast.
Facebook’ist võib leida meie projekti lehekülje: ENTRUM: Rattaga Euroopasse.
Palun võtta ühendust.
 Rahel Tammiste
Eesti Energia toetusel rajatud noortealgatuslik projekt Rattaga Euroopasse!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar