teisipäev, 13. september 2011

OSALE VÄLISÜRITUSEL

1. Osale rahvusvahelisel koolitusel GET in NET Lätis!

Toimumisaeg: 8.-13. november 2011
Toimumiskoht: Sigulda, Läti
Kandideerimistähtaeg: 15. september 2011
Osalus: 32 EUR, mis tuleb tasuda Euroopa Noored Eesti büroole juhul, kui osutute valituks. Toitlustuse, majutuse ja koolitusega kaasnevad kulutused katab Läti rahvuslik agentuur. Rahvusvahelised reisikulud (sh reisikindlustus) kannab Sihtasutus Archimedes, Euroopa Noored Eesti büroo.

Koolitus võimaldab leida partnereid programmi Euroopa Noored raames rahvusvahelise noortealgatuse läbiviimiseks ja parandada projektijuhtimise oskusi. Koolitusele on oodatud kandideerima noored, kellel on kohaliku projekti läbiviimise kogemus ning soovivad ellu viia rahvusvahelist noortealgatust. Koolituse töökeel on inglise keel.

Lisainfo ja kandideerimistingimused: http://www.enl.ee/et/valissuhted/konkursid&nID=401


2. Osale Eesti-Läti partnerlusseminaril BORDERGAME Eesti-Läti piiril!

Toimumisaeg: 7.-9. oktoobril 
Toimumiskoht: Valga, Valkta ja Nakatu
Kandideerimistähtaeg: 25. september 2011
Osalus: Tasuta

Partnerlusseminaril kohtuvad Eesti ja Läti noored, et arutada tulevasi koostööprojekte. Kandideerima on oodatud vähemalt 16aastased Lõuna-Eesti noored ja nende juhendajad, kes soovivad teha programmi Euroopa Noored raames koostööprojekte Lätiga. Seminari töökeeleks on inglise keel.

Lisainfo ja kandideerimistingimused: http://euroopa.noored.ee/node/5008


3. Osale noortevahetusel "All Together for Disabled People" Türgis!

Toimumisaeg: 20.-27. september 2011
Toimumiskoht: Zonguldak, Türgi
Kandideerimistähtaeg: esimesel võimalusel
Osalus: €99, sisaldab ettevalmistavat koolitust, kindlustust, toitlustust ja majutust. Transpordist makstakse tagasi 70%.

20. – 27. septembril 2011 toimub üle 600 000 elanikuga Türgi linnas nimega Zonguldak (Istanbuli lähedal) rahvusvaheline noortevahetus pealkirjaga ‘All Together for Disabled People’. Projektiga pööratakse tähelepanu meiega igapäevaselt koos elavatele vähemate võimalustega isikutele ning vabatahtlikule tööle (aasta 2011 on Euroopa Komisjon kuulutanud vabatahtlikkuse aastaks).

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://www.continuousaction.ee/?mid=20

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar