esmaspäev, 13. juuni 2011

OSALE VÄLISÜRITUSTEL!

1. Osale suvekoolis Transparency International Summer School on Integrity 2011 Vilniuses!

Toimumisaeg: 11.-15. juuli 2011
Toimumiskoht: Vilnius, Leedu
Kandideerimistähtaeg: 15. juuni 2011
Osalus: Täisstipendium avalduse alusel valitud tudengitele, teistele €250. Reis ja viisad tuleb osalejal tasuda.

Suvekoolis käsitletakse korruptsiooni vältimise ja sellega võitlemise teemasid. Oodatud on tudengid, värsked lõpetajad ja noored oma ala spetsialistid. Tudengid saavad suvekooli läbimisel 2 EAP'd.

Lisainfo ja kandideerimistingimused: http://tischool.lt/


2. Osale messil Tool Fair 2011!

Toimumisaeg: 16.-20. november 2011
Toimumiskoht: Tallinn
Kandideerimistähtaeg: (Eesti osalejatele) 31. august 2011
Osalus: konkursi tulemusena valitud osalejatele kaetakse korraldajate poolt üritusel osalemisega seotud kulud (majutus, toitlustus, programmis osalemine). Eesti osalejatelt endilt või nende tööandjalt / saatvalt organisatsioonilt eeldatakse osavõtumaksu tasumist (20 eurot) Euroopa Noored Eesti büroole ning transpordikulude katmist ürituse toimumiskohta ja tagasi.

Tool Fair on programmi Euroopa Noored iga-aastane rahvusvaheline suursündmus, kus jagatakse teavet ja kogemusi uutest meetoditest-õppematerjalidest töös noortega ja koolitusvaldkonnas laiemalt üle terve Euroopa. Sel aastal keskendub Tool Fair kultuurile. Kandideerima on oodatud noorsootöötajad, noortejuhid, projektide ja koolituste korraldajad, koolitajad jt noortevaldkonna partnerid. Töökeeleks on inglise keel.

Lisainfo ja kandideerimistingimused leiad: http://euroopa.noored.ee/node/4702

 
3. Osale Leedus suvelaagris "Be the Change"!

Toimumisaeg: 17.-23. juuli 2011
Toimumiskoht: Roko sodyba, Leedu (60km Vilniusest)
Kandideerimise tähtaeg: esimesel võimalusel
Osalus: Transport enda poolt, osavõtutasu €230 (1. juunini €200), hinna sees majutus, 4 söögikorda päevas

Leedu ühing School of Success kutsub noori suvelaagrisse "Be the Change", kus õpetatakse ennast leidma läbi kõnetundide, enesemotivatsiooni, improvisatsiooni jms tegevuste.

Lisainfo siit: http://www.enl.ee/UserFiles/ENL teadete failid/invitation_summer_camp.pdf

4. Osale Euroopa Noorte koolitusel Appetiser Hispaanias!

Toimumisaeg: 28.09-2.10 2011
Toimumiskoht: Hispaania
Kandideerimise tähtaeg: 8. juuni
Osalus: Osavõtutasu €51. Toitlustuse, majutuse ja koolitusega kaasnevad kulutused katab Euroopa Noored Hispaania büroo. Rahvusvahelised reisikulud (sh kindlustuse) kannab SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo. 

Rahvusvaheline koolitus "Appetiser" annab esimese kogemuse rahvusvahelistest noorteprojektidest, teadmisi programmi Euroopa Noored kohta ja inspiratsiooni alustamaks rahvusvahelist koostööd. Koolitusele on oodatud kandideerima noorsootöötajad, noortejuhid, projektijuhid ja noored, kellel ei ole veel rahvusvahelise noorsootöö kogemust, kuid kes soovivad tulevikus ellu viia rahvusvahelisi noorteprojekte programmi Euroopa Noored raames. Koolituse töökeel on inglise keel.


5. Osale rahvusvahelisel noortevahetuste koolitusel BiTriMulti Kreekas!

Toimumisaeg: 12.-16. oktoober 2011
Toimumiskoht: Kreeka
Kandideerimise tähtaeg: 10. juuni
Osalus: 51 eurot; osalemisega seotud reisi-, majutus-ja toitlustuskulud kaetakse Euroopa Noored büroode poolt.

Koolituselt saavad osalejad programmi Euroopa Noored noortevahetuste läbiviimiseks vajalikke teadmisi ja oskusi. Koolitusele on oodatud kandideerima inimesed, kes töötavad 13-25-aastaste noortega ning on motiveeritud koostöös oma noortegrupiga lähiajal programmi Euroopa Noored raames rahvusvahelist noortevahetust läbi viima, kuid kellel vastav kogemus seni veel puudub. Koolituse töökeel on inglise keel.


6. Osale vabaduse ja ettevõtluse koolitusel Leedus!

Toimumiskoht: Trakai, Leedu
Toimumisaeg: 11.-15. august 2011
Kandideerimise tähtaeg: 15. juuni
Osalus: Osalustasu ei ole, korraldajad tasuvad Teie eest transpordi Vilniusesest Trakaisse, majutuse ja toitlustuskulud.

Igal suvel koguneb 50 tudengit rohkem kui 10st riigist Trakaisse, et õppida, kuidas saada rikkaks, hallata oma aega ja olla edukas. Ja seda kõike mitte raamatute, vaid professionaalsete investorite ja ettevõtjate nõuannete abil. Kandidaat peab olema 11. augustiks vähemalt 18-aastane!

Lisainfot (inglise keeles) siit: http://www.blacksmithcamp.com/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar