kolmapäev, 12. jaanuar 2011

Eesti Noorsootöö Keskuks kutsub noorteliidreid infopäevale “Tõhusad vahendid noortele tööellu sisenemiseks”!

Noorte jaoks on tööturule sisenemine raske, sest  tööandjate silmis on noorte tööle võtmisel üheks suurimaks miinuseks vähene töökogemus kuna tihti ei oska noored oma varasemaid kogemusi piisaval määral rõhutada ja hinnata. Samuti ei teata vajalikke ja toetavaid infokanaleid. Nende probleemide ennetamiseks on loodud erinevaid tööriistu - veebiportaale ning karjäärikeskusi, kust noored saavad nõu ja abi haridus- ja tööeluvalikutes.

Kutsume sind osalema infopäeval „Tõhusad vahendid noortele tööellu sisenemiseks“, kus tutvustatakse piirkondlikke noorte teavitamis- ja nõustamiskeskuste pakutavaid teenuseid,  noortele suunatud CV koostamise portaali Stardiplats.ee ning hariduse – ja karjääriplaneerimist toetavat portaali Rajaleidja.ee. Infopäevad toimuvad Tallinnas (20. jaanuar), Pärnus (25. jaanuaril), Jõhvis (27. jaanuar) ja Tartus (2. veebruaril).

Lisainformatsioon ja registreerumine Eesti Noorsootöö Keskuse koduleheküljel http://www.entk.ee/infopaevtohusadvahendidnoorteletooellusisenemiseks.


Teate edastas:
Meelika Jürisaar
Eesti Noorteühenduste Liit/Estonian National Youth Council
Avalike suhete spetsialist/Public Relations

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar