esmaspäev, 8. juuli 2013

Noortele on loodud vaba aja planeerimiseks uus rakendus

Play To Do on vastvalminud, uuenduslik (Androidi) rakendus noortele, mis on ideaalne vahend oma aja loovaks planeerimiseks, teiste noortega suhtlemiseks, erinevate ülesannete täitmiseks, punktide kogumiseks ja oma sõpradele väljakutsete esitamiseks.

Rakendus on saadaval Google Plays ja hetkel töötatakse sellele välja Androidi versiooni.

Play To Do on rakendus, mis võimaldab noortel võtta vastu või luua väljakutseid ja planeerida  oma vabu hetki. Rakendus ühendab igapäevaelu mängulisusega, tehes selle kasutamise ja ülesannete täitmise lõbusaks.

Rakenduse põhimõte on erinevate, juba läbiproovitud väljakutsete vastuvõtmine või täiesti uute loomine – pärast sooritust saab sellest tehtud foto, tulemused ja teenitud punktid avalikuks teha. Ülesande saab seada ühele isikule või jagada seda sõpradega. Niinimetatud väljakutsed jagunevad kategooriatesse. Näiteks saavad noored jäädvustada ise video, korraldada sõpradele õhtusöögi või luua muid tegevusi ja ülesandeid. Teenitud ekspertpunktid annavad noortele lisavalikute õiguseid: aidata teisi nende eesmärkide saavutamisel, kutsuda sõpru või juhtida kategooria sisu.
Teave rakenduse kohta: http://www.playtodo.com/   

Lisateave:

Riia: Sandra Biseniece, tel: +371 2207 8722, e-post: Sandra.Biseniece@riga.lv
Tallinn: Riina Vaap, tel: +372 5566 8282, e-post: riina@taninfo.ee


Kesk-Läänemere INTERREG programmi projekt „Youth Space” on Riiast, Tallinnast ja Stockholmist pärit partnerite ühine jõupingutus, mille raames luuakse unikaalne mitteformaalne haridus- ja ühistegevuskeskkond noortele. Selle projekti käigus on juba loodud noortekeskus Riiga ja järjepidevalt tegeletakse uuendusliku veebirakenduse ja mitteformaalsete haridusprogrammide väljatöötamisega ning noorteorganisatsioonidega seotud paljude teiste  jätkusuutlike ühistegevusprojektidega.