neljapäev, 14. märts 2013

KOOLIVAHEAEG ANTSLA NOORTEKLUBIS

ESMASPÄEV 18. MÄRTS

MoNo Tsoorus - Mobiilne noorsootöö Tsoorus. Noortejuhid Kertu Reva ja Janika Tõntsel tulevad tänavale - noorteklubist välja, et näha, millega noored Tsoorus tegelevad ja kutsuvad neid Tsooru noorteklubisse, kuhu on selleks päevaks kolinud oma tegemistega Antsla noorteklubi.

KOLMAPÄEV 20. MÄRTS

Kell 9:00 on väljasõit Antsla Kultuuri- ja Spordikeskuse eest Jääaja keskusesse ja Elistvere loomaparki. Väljasõit toimub koostöös MTÜ Vana-Antsla Noored
EELREGISTREERIMISEGA! 
noorteklubi@antsla.ee    tel: 53 229 404

NELJAPÄEV 21. MÄRTS

PROJEKTIKIRJUTAMISE KOOLITUS
 12:00 - 17:00
Antsla KSK II korrusel väikeses saalis
Koolitaja HAIMAR SOKK viib läbi teoreetilise ja praktilise koolituse projektikirjutamisest.
Kuidas kirjutada projekti? Kuidas sõnastada eesmärke? Kuidas koostada eelarvet? Kuidas leida kaasrahastajaid? Kuidas leida fonde?
Praktilises osas kasutatakse NAF taotlusvormi, mida on võimalik koheselt ka teostada. vt: http://www.antslaksk.ee/naf-taotlus/

SEE ON HEA VÕIMALUS NOORTEL ENDIL OSA SAADA PROTSESSIST, MIS ON VAJALIK ÜRITUSTE KORRALDAMISEKS JA SEELÄBI MÕISTA TEGELIKULT RESSURSSIDE VAJALIKKUST.
 

LAUPÄEV 23. MÄRTS 

 Väljasõit noorteklubide vahelisele võrkpalli turniirile
kell 9:30
 http://antslanoorteklubi.blogspot.com/2013/03/voistlussari-urvaste-vallas.html
EELREGISTREERIMISEGA! 
noorteklubi@antsla.ee    tel: 53 229 404

esmaspäev, 4. märts 2013

Fotokonkurss 4-26-aastastele noortele


Sõmerpalu noored kutsuvad osalema


Rõuge Noorteklubi annab teada!

13. märts kell 13:00 toimub Võru Noortekeskuses Euroopa Noored programmi infopäev kõigile noortevaldkonnast huvitatutele. Päeva eesmärgiks on tutvustada Euroopa Noored programmi toetusvõimalusi, mis on suunatud nii noorte kui noortejuhtide tegevuse arendamiseks ja mitmekesistamiseks. Lisaks info jagamisele toimuvad ka praktilised õpitoad.
Haara võimalusest kinni ning alusta rahvusvahelise koostööga oma kodukohas juba täna. Järgmise taotlusvooru tähtaeg on 1. mai 2013. Vaata infot ka: www.euroopa.noored.ee

19.-20.märts toimub noortele vanuses 13-17 rahvusvahelise noorsoovahetuse teemaline koolitus Rõuge Noortekeskuses. Eesmärgiks on tutvustada noorsoovahetuse eesmärke, mitteformaalse õppimise meetodeid ning suurendada noorte teadlikkust ja huvi rahvusvahelise koostöö vastu. Võrumaa igast noorteorganisatsioonist on koolitusele oodatud osalema 2-3 noort. Eelregistreerimine koolitusele kestab kuni 13. märtsini aadressil rouge.noorteklubi@gmail.com. Kohtade arv on piiratud. Koolitus, sh toitlustus ja majutus on kõigile osavõtjatele tasuta.
Võta kaasa hea tuju ja veeda kaks toredat päeva teiste noorte keskel.


10. aprill kell 11:00 toimub Rõuge Noortekeskuses projektikirjutamise õpituba. Vaatame üheskoos, kuidas koostada head projekti, millele projektikirjutamisel erilist tähelepanu pöörata, millised on põhilised vead projektide kirja panemisel ning millest koosneb projekti eelarve. Projektikirjutamise koolitus käsitleb eelkõige Euroopa Noored programmi taotlusi ning nendele esitatavaid nõudeid.

TÜDRUKUTEÕHTU