reede, 31. august 2012

FOTOJAHT 2012

 REEGLID:
1. Jahi toimumise aeg on 3.–27. september 2012
2. Osaleda saavad kõik, kellel on pildistamisemasin ja tahe
3. Moodusta 2-6 liikmeline meeskond ja mõtle sellele nimi
4. Osaleda võid ainult ühes võistkonnas
5. Reeglid ja pildid leiad        
    www.antslanoorteklubi.blogspot.com
6. Otsi üles etteantud fotode järgi õige koht ja pildista seal oma tiimikaaslasi pöörastes        olukorades
7. Kui kõiki kohti üles leida ei õnnestu, ära heida meelt, too pildid ikka meile
8. Pilt tuleb teha ise, st mitte pildistada paberfotot (ajalehti jms), ega arvuti monitori
9. Hindame pilte läbi huumoriprisma, samuti saab lisapunkte, kui pildile on lisatud tabav pealkiri
10. Fotojahil osalejatelt eeldatakse ja oodatakse lugupidavat ning sõbralikku suhtumist       jahikaaslastesse
11. Pildid too Antsla Kultuuri- ja Spordikeskuses olevasse Antsla noorteklubisse kas mälupulgal, cd-l või fotokas koos juhtmega
12. Pildid peavad olema meile esitatud hiljemalt 27. septembriks kella 15.00
13. Esitatud töödele täiendusi lisada ei saa
14. Huvitavamad pildid premeeritakse!
 
OTSI ÜLES FOTODE JÄRGI ÕIGED KOHAD JA PILDISTA TIIMIKAASLASI PÖÖRASTES OLUKORDADES!

kolmapäev, 22. august 2012

Saabumas on programmi Euroopa Noored eeltähtaeg

Euroopa Noored Eesti büroo soovitab kõigil tulevastel taotlejatel kasutada head võimalust saada oma projektile tagasisidet juba enne taotlusvormi esitamist 1. oktoobriks. Soovides oma taotlusele individuaalset nõustamist, tuleb pdf-vorm (Euroopa vabatahtliku teenistuse puhul pabervorm) saata e-mailiga vastava alaprogrammi konsultandile 10. septembriks. Vormi ei tohi kindlasti mitte kinnitada ja esitada, vaid salvestada oma arvutisse ja saata ainult e-mailiga. Esitada tuleb lõplik taotlus. SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo peab 2012. aastal eriti oluliseks kaasata projektidesse senisest enam riskioludes elavaid noori (noored tööotsijad, koolikatkestajad jt), puuetega ning rahvusvähemustesse kuuluvaid noori. Geograafiliselt soovib büroo keskenduda Põlvamaa, Valgamaa, Järvamaa ja Raplamaa maa- ja väikelinnanoortele. Lisaks on büroo Euroopa Komisjoni aastaprioriteetidest lähtuvalt valinud teemaprioriteetideks noorte ettevõtlikkuse arendamise ning keskkonnateadlikkuse tõstmise ja maailmahariduse edendamise.

Eesti Noorteühenduste Liit kuulutas välja konkursi osaluskogude loomiseks ja arendamiseks

Toetus on mõeldud alustavatele ja olemasolevatele osaluskogudele tegevuste korraldamiseks. Toetatakse osaluskogude loomisega ja arendamisega seotud tegevusi, näiteks koostöökohtumised, koolitused, seminarid, koosolekud jne. Ei toetata vara soetamist. Projekti esimene taotluse esitamise tähtaeg on 30. august 2012. Lisainfo: www.entk.ee/eesti-noorteuehenduste-liit-enl-kuulutab-vaelja-konkursi-osaluskogude-loomiseks-ja-arendamiseks

Noorsootöönädal toimub 5.-11. november

Eesti Noorsootöö Keskusel on hea meel teada anda, et 2012. aasta 5.-11. novembril toimub teine üle-eestiline noorsootöö nädal. Noorsootöö nädala eesmärk on noorsootöö tutvustamine laiemale avalikkusele ning valdkonna üldtuntuse tõstmine. Üritust koordineerib Eesti Noorsootöö Keskus. Hakka juba aegsasti mõtlema, millise tegevusega saaksid SINA nädalast osa võtta. Lisainfo: www.entk.ee/noorsootoonadal

kolmapäev, 15. august 2012

Projekt "Miks me seda teeme?" otsib osalejaid

2. aprillil 2011 said kokku 16 maapiirkonna käekäigu eest hea seisvat noort. Koolitus toimus Rõngus ja korraldajateks sealsed noored. Septembrist detsembrini saab toimuma 3 töötuba, mille käigus proovime omi väärtusi teadvustada ning nendest rääkida, et edaspidine tegutsemine oleks igas mõttes kõigile tulutoovam. Koolituste käigus tutvume Eesti ja võib-olla ka võõramaa inimestega, kes on pannud enda väärtused tööle ühiskonna heaks.
Lisainfot siit

"KTP - Koolitus tulevikus ja praegu" ehk seminar organisatsiooni koolitustegevuste planeerimisest

Seminar, mis on pühendatud koolitustegevuste paremale planeerimisele noortevaldkonnas, pakub mõtteainet järgmiste küsimuste üle: Mida tähendab koolitustegevuste pikaajalisem planeerimine? Mis on kvaliteetne noortevaldkonna koolitus? Kuidas korraldada kvaliteetseid koolitusi noorsootöötajatele, noortejuhtidele, noorteorganisatsioonidele? Millised on väljakutsed koolitusvaldkonnas tulevikus?
Lisainfot siit

Kutse Eurokomisjoni Generation 1992 Kampaaniaga Liitumiseks

Aastal 2012 tähistab Euroopa ühtne turg 20. aastapäeva. Eurokomisjoni DG Markt Peadirektoraat on 11. aprillil käivitanud Generation 1992 nimelise veebipõhise kampaania www.generation1992.eu eesmärgiga sulgeda lünk noorte vahel, panna neid tagasi ühtse turu keskmesse ja võita nende usaldus.
Loe täpsemalt siit

Käib laste joonistusvõistlus suhetest vanavanematega

Lastekaitsepäeval, 1. juunil algas lasteaedades üle-euroopalisele põlvkondadevahelise solidaarsuse aastale pühendatud joonistusvõistlus "Koos vanaemaga"/"Koos vanaisaga". Konkursi korraldab Eesti Pensionäride Ühenduste Liit koostöös UNICEF Eesti ja Eesti Noorteühenduste Liiduga.
Loe täpsemalt siit

Uus tööportaal vabakutselistele ning kõikidele andekatele inimestele

Igaühel on talent! Miks mitte müüa enda oma? Vabakutselised.com loob tasuta ja kergestikasutatava platvormi vabakutselistele ja andekatele inimestele kõigilt elualadelt enda teenuste pakkumiseks.
Loe täpsemalt siit

Finantsministeerium: Raha kogumine – võimatu missioon?

Finantsinspektsioon on koostanud lühikese ülevaatliku artikli noortele sellest, kuidas oma raha paremini koguda ja milliseid nippe selleks kasutada
Loe täpsemalt siit